KURUMSAL
 Okul Marşı
 Kişisel Verilerin Korunması
Yönetim Kurulu

Son yıllarda yaşanan teknolojik ve toplumsal gelişmeler kurumların yönetim anlayışlarında ve idari yapılanmalarında köklü değişimlere yol açmıştır. Ekin Kolejinde, hizmet anlayışının canlı ve güvenir kılınarak nitelikli performansa ulaşabileceğine inanılır. Okulumuzun tüm paydaşları ile etkileşim içinde, demokratik ve şeffaf bir anlayışla yönetilmesi, yönetim ekiplerinin özerkliklerini koruyarak koordinasyon içinde çalışmaları, okul yönetim anlayışımızın gereğidir. Bu anlayıştan hareketle okulumuzda yönetim anlayışı dikey yapılanmanın yanı sıra yatay yapılanmanın da yer aldığı demokratik katılımcı anlayışın yerleştirildiği bir idari yapılanma modelidir. Kararlarda katılımcılık ilkesine önem verilir ve kurumsal değerlerimize sahip çıkılır. Okulumuzun organizasyon yapısı çağımızın yönetsel ilkeleri doğrultusunda biçimlendirilmiştir. .

Doğan REŞİTOĞLU Yönetim Kurulu Üyesi - Kurucu
Vecdi BAYKAL Yönetim Kurulu Üyesi - Kurucu
Ayla BAYKAL Yönetim Kurulu Üyesi - Kurucu/Kurucu Temsilcisi
Yasemin REŞİTOĞLU Yönetim Kurulu Üyesi - Kurucu/Genel Müdür

Ekin Koleji Okul Yönetim İlkesi

Okul üst yönetiminin belirlediği eğitim-öğretim ve yönetim amaçları doğrultusunda kurumsal stratejileri belirlerler, Eğitim - öğretim uygulamalarında öğrenci merkezli eğitim anlayışının gerçekleştirirleşmesini sağlarlar, İletişimde herkes için açık kapı politikasını benimserler, Tüm çalışanlarları karar mekanizmasına katar, adil ve tarafsız davranarak rehberlik ederler, Veliler ve çalışanlarla iletişimde yapıcı ve uzlaşmacı bir yaklaşım içindedirler, Okul uygulamalarının kurum değerlerinin paylaşılması ve benimsenmesini sağlarlar ve bu değerlerin hedef kitleye ve kamuoyuna ulaşması için çalışmalar yürütürler.

SEYREK KAMPÜS