Veli İletişimi

Sizlerle bilgi paylaşımı ve iletişim için çeşitli yöntemler kullanılır. Güncel adres, cep telefonu, e-posta ve diğer iletişim bilgilerinizin Öğrenci İşleri kayıtlarında bulunması çok önemlidir. Telefon (okul saatleri içinde): Acil durumlarda (sağlık, hava şartları nedeniyle okulun tatili vb.) size telefon ile ulaşılır.

İnternet Sitesi : http://www.ekin.k12.tr adresinde yer alan ve devamlı güncellenen internet sitemizden en son haberleri takip edebilirsiniz. Okulda yapılan etkinlikler ile ilgili bilgilerin de yer aldığı sitemizde özel şifreniz ile öğrencinize ait kişisel bilgilere de ulaşabilirsiniz.

E-posta : Size ulaştırmak istediğimiz önemli ve genel duyurular için kullandığımız bir iletişim yoludur. E-posta adreslerinizi öğrenci işleri ofislerinden güncellemeyi unutmayınız aksi takdirde duyurularımız sizlere ulaşmayacaktır.

SMS :Önemli etkinlikler ve duyurular size SMS yolu ile hatırlatılır. Cep telefonu numaralarınızı öğrenci işleri ofislerinden güncellemeyi unutmayınız aksi takdirde önemli duyurularımız size ulaşmayacaktır.

Veli/Öğrenci El Kitabı :Internet sitemizde yer alır.

Facebook :Facebook resmi okul hesabımıza web sayfamızdaki linkten veya https://tr-tr.facebook.com/EkinKoleji adresinden ulaşarak güncel gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Ekince :Okulumuzun yılda bir yayımlanan kurumsal dergisidir.

Empati :Yılda bir belirlenen tema içeriğiyle PDR tarafından hazırlanan dergimizdir.

Anketler :Düzenli aralıklarla hazırladığımız veli memnuniyet anketleri, görüş ve beklentilerinizi öğrendiğimiz bir yöntemdir. Anket sonuçları, sürekli gelişimimiz için kullandığımız değerli verilerdir.

Genel Veli Toplantıları :Her akademik yılda ilki okulun açılış haftasında okul süreçlerimizle uygulamalarımızı anlatmak için, ikincisi birinci dönem birebir öğretmen görüşmeleriyle öğrencimizin gelişimi değerlendirilir., üçüncüsü ise ikinci dönemde olmak üzere toplam üç kez yapılır. Katılmanız çocuğunuzun gelişimini takip etmeniz için çok önemlidir.

Bireysel veli/öğretmen görüşmeleri :Her dönem en az bir kez olmak üzere düzenlenir. Öğrencinizin gelişiminde öğretmeni ile koordinasyon kurmanız açısından sınıf ve branş öğretmenleriyle randevu alarak görüşmeniz çok önemlidir.

Veli Seminerleri :Okulumuzun Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü tarafından sizlerin ihtiyacını duyduğunuz konular göz önünde bulundurularak düzenlenen seminerlerimizdir. Bu seminer tarihlerini çalışma takvimimizden takip edip katılmanız çok önemlidir.

Bayrak Törenleri :Bayrak törenlerimiz okulumuzun öğrenci ve öğretmenlerle çeşitli konularda paylaşım yaptığı ve okul bağlarının güçlendiği önemli bir iletişim ortamıdır.

Önemli Not :Güncel iletişim bilgilerinizin okula bildirilmesi büyük önem taşımaktadır. Lütfen adres ve telefon değişikliklerinizi Okul Yönetim Sistemi üzerinden on-line güncelleyiniz.