İLETİŞİM KANALLARI İZİN FORMU

Ekin Okulları olarak sizlerle iletişime geçerek etkinliklerimizden haberdar etmek, iletişimde kalabilmek ve gerekli hallerde size ulaşabilmek istiyoruz.

Bu sebeple 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca izninizi rica ediyoruz.

Paylaştığınız kişisel veriler, aşağıdaki formda tercih ettiğiniz iletişim kanalları vasıtasıyla sizinle iletişime geçmemizi ve okulumuzla ilgili güncel haberleri sizlerle paylaşmamızı sağlayacaktır.

Ad
Soyad
Tel.
Mesajınızı Yazınız

Yukarıda yer alan "Kabul Et" butonuna tıklayarak; Ekin Okulları (Veri Sorumlusu) tarafından elde edilmiş/edilecek ya da vakfımızla paylaştığınız/paylaşacağınız şahsınıza ait her türlü kişisel verinin 6698 sayılı "Kişisel Verilerin Korunması Kanunu" kapsamında ve Ekin Okulları Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Aydınlatma Metni'nde öngörülen esas ve usuller ile amaç ve yöntemler dahilinde kaydedilebileceğini, depolanabileceğini, güncellenebileceğini, silinebileceğini; üçüncü kişilere açıklanabileceğini, devredilebileceğini, sınıflandırılabileceğini ve kanunda ve diğer ilgili mevzuatta sayılan şekillerde işlenebileceğini kabul etmiş olmaktasınız.

"Kişisel Verilerin Korunması Kanunu" hakkında detaylı bilgi için Ekin Okulları Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Aydınlatma Metni'ni inceleyebilirsiniz.

Kişisel Verilerin Korunmasına ilişkin başvuru formu için tıklayınız.

Ana okulu
İlk okul