KAMPÜSLERİMİZ

Sağlık Hizmetleri
 Güvenlik Hizmetleri
 Beslenme Hizmetleri

Ekin Koleji olarak öğrencilerimizin beslenmesindeki öncelikli hedefimiz; gelişimleri için gerekli olan besin öğelerinin eksiksiz sunulduğu kaliteli bir yemek hizmeti sunmak, beslenme konusunda bilinçlenmelerine yardımcı olmak ve beslenme konusunda olumlu alışkanlıklar kazandırmaktır. Anasınıfı,1,2,3. Sınıflarımızda ; yaş, gelişim özellikleri ve ebeveynlerin çalışma durumları göz önünde bulundurularak destek amaçlı kahvaltı verilmektedir. Anasınıfı ve 1. Sınıflarımıza ayrıca ikindi kahvaltısı da verilmektedir. Öğrencilerimiz sabah kahvaltılarını, öğle yemeklerini ve ikindi kahvaltılarını öğretmenleriyle birlikte yerler.

• Günlük menülerimiz , alınması gereken besin öğeleri ve toplam kalori miktarları göz önünde tutularak uzman bir ekip tarafından aylık olarak hazırlanmaktadır.

• Yemek üretimimiz, konusunda uzman bir gıda mühendisi kontrolünde evrensel hijyen standartlarında üretilmektedir.

• Yemek üretimimizde hazır çorba kullanılmamakta, çorbalarımız sebze ve kemikleri kaynatmak suretiyle geleneksel yöntemlerle yapılmaktadır.

• Yemeklerimizde kullanılan kırmızı etler kasabımızda bizim için günlük olarak hazırlanan taze, yerli dana eti şeklindedir.

• Yemeklerimizde yarı işlenmiş piliç ürünü kullanılmamakta, mamüllerin tamamı tarafımızca hazırlanmaktadır.

• Yemeklerimizde çeşni, bulyon ve mono sodyum glutamat gibi lezzet artırıcılar kesinlikle kullanılmamaktadır.

• Menülerimizde bulunan balıklar günlük taze deniz balığı şeklindedir, yetiştirme çiftlik balığı kullanılmamaktadır.

• Tatlılarımızın tamamında şeker pancarından üretilmiş doğal şeker kullanılmakta, fruktoz şrubu kesinlikle kullanılmamaktadır. Sütlü tatlılarımızın tamamında %100 süt kullanılmaktadır.

• Tedarik edilen ürünlerin tamamı gıda mühendisimiz tarafından oluşturulan özel şartnamelerle alınan ülkemizin en güçlü ulusal markalarına ait ürünlerdir.

• Okul içerisinde yer alan kantinde ise öğrenci ihtiyaçlarına cevap verecek kaliteli ürün çeşitleri ile hizmet verilmektedir. Kafeteryamızda paketli gıdaların yanı sıra günlük olarak hazırlanmış ev yapımı gıdalar da bulunmaktadır.

• Yemekhanemiz ve kafeteryamızda çalışan personelimizin hijyen eğitimleri ve portör muayeneleri düzenli olarak yaptırılmakta, ayrıca Tarım İlçe Müdürlüğü yetkilileri tarafından periyodik olarak denetlenmektedir.