Ortaokul Eğitim-Öğretim     Yabancı Diller    Projeler    Kayıt    Burs    Grş. Saat.   Sınav Tak.   Veli El Ktb.  Yemek

Veli El Kitabı
  Hatırlatmalar
  Öneri-Sorun Süreci
  Disiplin Anlayışı
  Öğrencinin Okula Giriş-Çıkışı
  Öğrenci Dolabı-Kayıp Eşya
  Kıyafet Yönergesi
  Geziler
  Veli İletişim
  Revir-Ulaşım-Güvenlik

Önerilerin ve Sorunların Dile Getirilme Süreci

Okul personeli, yöneticileri ve okul-aile birliği, velilerimizin sorularına, sorunlarına ve önerilerine açık olmayı amaçlar. Bu, ileri sürülecek her fikrin benimsenmesi veya uygulanması demek değildir. İleri sürülecek bir fikir ya da öneri dikkat ve özenle ele alınır ve kurumsal prensip ve ilkeler ön planda tutularak alınan karar konusunda bilgilendirilirsiniz. . Öğrencinin eğitimi ile ilgili konularda, öncelikle ders öğretmenlerimiz sorumludur ve öncelikli görüşme randevu alınarak ders öğretmenlerimiz ile yapılmalı, gerek duyulduğu takdirde ilgili müdür yardımcısına başvurulmalıdır.

Okulla ilgili düşünce, şikâyet ve isteklerin (servis, yemek, vb.) öğrenci aracılığıyla sözlü olarak değil, yazılı olarak ilgili müdür yardımcısına bildirilmesi belge niteliği taşıması açısından ve sorunun çözümü için önemlidir.