Ortaokul Eğitim-Öğretim     Yabancı Diller    Projeler    Kayıt    Burs    Grş. Saat.   Sınav Tak.   Veli El Ktb.  Yemek

Veli El Kitabı
  Hatırlatmalar
  Öneri-Sorun Süreci
  Disiplin Anlayışı
  Öğrencinin Okula Giriş-Çıkışı
  Öğrenci Dolabı-Kayıp Eşya
  Kıyafet Yönergesi
  Geziler
  Veli İletişim
  Revir-Ulaşım-Güvenlik

Öğrencilerin Okula Geliş ve Gidişleri

• Ulaşım süreciyle ilgili kurallar, öğrencilerimizin güvenliğinin sağlanabilmesi amacıyla konulmuştur.
  • Servis aracı kullanan öğrenciler; okula geliş ve gidişlerinde kayıtlı oldukları servis aracı ile evlerine gidip gelirler.
  • Servis aracı kullanmayan öğrencilerin velisi, öğrencinin okuldan nasıl çıkacağı bilgisini dilekçe ile öğrenci işlerine bildirir. Velilerin öğrenciyi almaya yetkili kıldığı kişi adına öğrenci işleri tarafından “çıkış kartı” düzenlenir.
  • Öğrencinin okuldan günlük düzeninden farklı çıkış yapmak istediği günlerde;
  • Öğrencimiz okuldan her zamankinden farklı bir şekilde çıkacaksa velisi tarafından yazılıp imzalanmış dilekçenin Öğrenci İşleri Ofisi’ne saat 13.00’e kadar ulaştırılması önemlidir. (Öğrencimiz dilekçeyi aynı gün sabah elden bırakabilir veya e-posta ya da fax gönderebilirsiniz.)
  • Öğrencimizin okuldan erken çıkışı ya da okul sonrası çalışmaya kalacağı durumlarda velisi tarafından Öğrenci İşleri’ne yazılı bilgi verilmesi önemlidir. (Ulaşım velimiz tarafından sağlanır.)

• SEYREK KAMPÜS