Ortaokul Eğitim-Öğretim     Yabancı Diller    Projeler    Kayıt    Burs    Grş. Saat.   Sınav Tak.   Veli El Ktb.  Yemek

Veli El Kitabı
  Hatırlatmalar
  Öneri-Sorun Süreci
  Disiplin Anlayışı
  Öğrencinin Okula Giriş-Çıkışı
  Öğrenci Dolabı-Kayıp Eşya
  Kıyafet Yönergesi
  Geziler
  Veli İletişim
  Revir-Ulaşım-Güvenlik

Disiplin Anlayışı

Okulumuz, öğrencinin kendi davranışlarını kendisinin yönetmesini hedefler. Disiplini, hedef değil sorumluluk öğrenmenin bir aracı olarak kabul eder. Bu nedenle “Sevgi-Esneklik-Sabır” üç temel ilkemizdir. Bu ilkelerle disiplin uygulamalarımızı yapılandırıp sürdürürüz. Öğrenci davranışlarını izlemede hangi olumsuz davranışın yaptırımının ne olacağı bellidir ve her öğretmenin davranış karşısındaki tutumu eşit olmakta ve tanık olan tarafından kayıt altına alınarak ilgili kurumlarımızca izlenir.

ODM Ödevleri 3 Gün Kuralı

Üç gün içinde evde yapılmayan ödevler öğle arası Bilgi İşlem Laboratuvarında yapılır. 3.kez evde ödevini yapmayan öğrencinin ders öğretmeni, aileyi bilgilendirerek öğrencinin okul sonrası okulda kalarak ödevini yapmasını sağlar.