Ortaokul Eğitim-Öğretim     Yabancı Diller    Projeler    Kayıt    Burs    Grş. Saat.   Sınav Tak.   Veli El Ktb.  Yemek

Kayit / Randevu
  Kayit Yenileme
  Kontenjan Durumumuz
  Okul Ücretleri

Ekin Ortaokulu 5, 6, 7 ve 8. sınıflara kayıt, Hazır Bulunuşluk Düzeyi Saptama Sınavı ve Psikolojik Danışma ve Rehberlik Değerlendirmesi” sonucuna göreKayıt Kabul Komisyonu kararıyla kontenjan oranında yapılır.

Açıklamalar

Ortaokul sınıfları için 'Okul Olgunluğu Değerlendirme' çalışması hafta içi ve cumartesi günleri 11.00-16.00 arası yapılır. Aday velilerin “görüşme ve kayıt” için en az bir gün önceden randevu almaları gerekmektedir.

Hazır Bulunuşluk Düzeyi Saptama Sınavı, kayıt döneminde (mart, nisan, mayıs, haziran) her cumartesi saat 10.00 – 11.00 arası yapılır ve sonuçları aynı gün ilan edilir. Sınav sonrası Psikolojik Danışma ve Rehberlik Değerlendirmesi 11.30’dan itibaren yapılır.

Bilgi / Randevu / Kayıtlar için

Ataşehir Kampusu Okul Öncesi / Anaokulu: 444 35 76