İngilizce Dil Eğitimi
  Almanca Dil Programı
  Yabancı Dil Etkinlikleri

Yabancı Diller Bölümü Etkinlikleri

Yabancı Diller Bölümü olarak öğrencilerin dil hâkimiyetini güçlendirmek ve yıl boyunca yapılan çalışmaların sonucunu sergilemek için diğer bölümlerde olduğu gibi Yabancı Diller Bölümünde de etkinlikler yapılır.

2 ve 3. sınıfların sınıf gecelerinde İngilizce bölümü olarak katkı sağlanır. Bu etkinliklerde öğrencilerimizin öğrendiklerinden hareketle İngilizce hikâye canlandırma, skeçler ve şarkılara yer verilir.

• 5, 6, 7 ve 8. sınıflarla İngilizce Müzikal
  • 3, 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıflarla Oral Assessment (konuşma becerisini ölçme)
  • Cambridge Üniversitesi ESOL sınavları,
  • JMUN, FPS, WSC, DI çalışmaları
  • Yabancı Kardeş Okul Projeleri
  • Comenius Projeleri
  • Yabancı kültürlerdeki özel gün ve kutlamalarla ilgili etkinlik ve canlandırmalar
  • Okulda ara sınıflara yeni başlayan ve ihtiyacı olan öğrencilerimiz için 3 haftalık (75 ders saati ) İngilizce yaz kursu ve yıl boyunca ek çalışma programı
  • Quiz Show
  • Yurtdışı gezileri (İngiltere, Almanya)
  • Yurt içi ve yurt dışı yabancı dil yarışmalarına katılım.