Veli El Kitabı
  Beslenme
  Revir-Ulaşım-Güvenlik

Öneri/Sorun Süreci

Okulumuzda açık iletişim çok önemlidir.’ Sorun sahibiyle çözülür.’ ilkesi velilerimiz için de geçerlidir. Yaşadığınız herhangi bir olumsuzluğu önce sorun yaşadığınız kişiyle paylaşmanızı, çözüme ulaşmaması halinde üst mercilere başvurmanızı öneririz.

Okul personeli, yöneticileri ve okul-aile birliği, velilerimizin sorularına, sorunlarına ve önerilerine açık olmayı amaçlar. Bu, ileri sürülecek her fikrin benimsenmesi veya uygulanması demek değildir. İleri sürülecek bir fikir ya da öneri dikkat ve özenle ele alınır ve kurumsal prensip ve ilkeler ön planda tutularak alınan karar konusunda bilgilendirilirsiniz. Öğrencinin eğitimi ile ilgili konularda, öncelikle ders öğretmenlerimiz sorumludur ve öncelikli görüşme randevu alınarak ders öğretmenlerimiz ile yapılmalı, gerek duyulduğu takdirde ilgili müdür yardımcısına başvurulmalıdır.

Okulla ilgili düşünce, şikâyet ve isteklerin (servis, yemek, vb.) öğrenci aracılığıyla sözlü olarak değil, yazılı olarak ilgili müdür yardımcısına bildirilmesi belge niteliği taşıması açısından ve sorunun çözümü için önemlidir.