Veli El Kitabı
  Beslenme
  Revir-Ulaşım-Güvenlik

Öğrenci Dolapları

• Öğrencilerimizin okul yaşamlarındaki düzeni kolaylaştırmak ve eşyalarının güvenliğini sağlamak için öğrenci dolaplarının doğru kullanımı önemlidir. Dolaplar okulun açıldığı ilk gün sınıf öğretmenleri tarafından öğrencilere teslim edilmektedir.
  • Dolapların bakımı, düzeni ve içindeki eşyaların güvenliği tamamıyla öğrencimizin sorumluluğundadır. Bunun için küçük sınıflarda eğitim verilir ve takip sağlanır.
  • İlkokulda öğrencilerin dolapları kilitli değildir. Bunun için özel herhangi bir eşya bulundurmaları için uygun değildir. Sadece okul araç gereçlerini koyabilirler.
  • Dolaplarında yiyecek içecek bulundurmaları doğru değildir.
  • Bu düzenin sıralarının altında ve hatta evlerindeki çalışma ortamlarında da kendilerince sağlanması sorumluluk duygularını geliştirecektir.

Kayıp Eşya

Öğrencilerimizin kişisel eşyalarını (üniforma, kırtasiye malzemesi, kitap ve defterler) kolay tanıyabilmeleri ve bulabilmeleri için üzerlerine mutlaka adlarını yazmaları gerekmektedir. Özellikle kıyafetlerin içinde bulunan boş etikete ad ve soyadların iplikle yazılması önemlidir. Tükenmez kalemler silinmektedir. Gün içinde veya gün sonunda unutulan giysiler, defter, kitap ve çantalar kayıp eşya dolaplarına konur, diğer elektrik, elektronik ve kıymetli eşyaların tümü ilgili müdür yardımcısına teslim edilir.

Öğrenciniz eşyasını bulamadığında, öncelikle nerede unuttuğunu düşünüyorsa orada aramalı; bulamazsa giysiler, defter, kitap ve çantalar için Öğrenci İşleri Ofisi'ne, diğer elektrik, elektronik ve kıymetli eşyaları için ilgili müdür yardımcısına başvurmalıdır. Her dönemin sonunda biriken ve sahibi tarafından alınmayan tüm malzemeler ihtiyacı olan kurumlara bağışlanır.

Öğretmenlerinin ödünç verdiği ders kitapları öğrencilerimizin sorumluluğundadır. Kitabın kaybolması ya da zarar görmesi durumunda yenisinin alınarak bölüme teslim edilmesi gerekmektedir.