Veli El Kitabı
  Geziler
  Beslenme
  Revir-Ulaşım-Güvenlik

İlkokulda kurallara uyulmadığında ne olur?

Okulun tüm alanlarinda sorumlu ögretmenlerce yapilan gözlemlerden sonra ögretmenler tarafindan rehberlik servisi ve ailenin bilgisi dahilinde yönetimce asagidaki uygulamalara geçilir.

• Yanlis davranis hakkinda bilgilendirme
  • Tekrarlanmamasi konusunda uyari
  • Ögrenci ile birlikte çözüm gelistirilen yazili sözlesme
  • Hak mahrumiyeti, sosyal sorumluluk
  • Rehberlik görüsmesi
  • Yönetim görüsmesi
  • Aile ve yönetim ile toplanti ve isbirligi

Çouğumun yaşadığı bir olayla ilgili nasil bilgi alirim?

Okulumuzda sinif ögretmeni, rehberlik ve yönetim arasinda siki bir isbirligi vardir. Yasanan herhangi bir sorunda sinif ögretmeni okul yönetimini bilgilendirir. Ögrencinin bagli oldugu müdür yardimcisi olayi taraflardan dinleyip taraflari rehberlige yönlendirir. Ortak alinan kararlar rehberlik birimi ya da yöneticiniz tarafindan size aktarilir.

Bazi durumlarda ögretici olmasi bakimindan durumun aileye aktarilmasini ögrencinin yapmasi istenir. Ancak takip eden gün yöneticiniz ya da rehberlik birimi durumu teyit etmek için sizi arar.