Veli El Kitabı
  Geziler
  Beslenme
  Revir-Ulaşım-Güvenlik

Çocuğuma ne kadar harçlık vermeliyim?

Öğrencilerimizin harçlık miktarları sınırlıdır. Sizlere sene basında yapılan toplantılarda yaş gurubuna göre ne kadar harçlıkla okula gelebileceği bildirilecektir. Yüksek miktarda para bulunduran ögrenciler ıçın kantinimiz okul yönetimini bilgilendirir. Çocuğunuzun yanında getirdiği çok miktarda para için okul yönetimi sorumluluk almaz. Etkinlikler için gerektiğinde okul yönetimimize bilgi vererek, zarf içinde ve miktar belirterek gönderebilirsiniz. Takibini okula geldiği gibi yönetimimiz yapacaktır.

Çocuğum okula cep telefonu getirebilir mi?

Okulumuzda cep telefonu ya da başka bir elektronik alet getirilmesi uygun değildir. Okul yönetimi bu aletler için sorumluluk kabul etmez. Okul içinde öğrencilerin cep telefonu ile konuşmalarina izin verilmez. Yanlarında kapalı dahi olsa bulunması halinde okul yönetimimiz siz teslim alana kadar saklar. Okul sonrası için gereken özel durumlarda okul yöneticilerimiz önceden bilgilendirilerek kapalı şekilde ve yöneticilere sabah teslim edilip akşam alınmak şartıyla getirilebilir. Okul içinde bunun dışında iletişim okul yönetimi tarafindan sağlanır.