Kayit / Randevu
  Kontenjan Durumumuz
  Okul Ücretleri

Kayıtlı Öğrencilerimizin Kayıt Yenileme Takvimi

Halen okulumuzda öğrenim gören öğrencilerimizin kayıt yenileme işlemleri:
1-2-3-4. sınıflar ilkokul, 5-6-7-8. sınıflar ortaokuldur. Ana sınıfımızdan ilkokul 1. sınıfımıza (Seyrek ya da Ataşehir şube) kayıt yenileyen velimize yalnızca 1. sınıfta geçerli olmak üzere % 10 eğitim indirimi uygulanır.

Halen okulumuzda öğrenim gören öğrencilerimizin kayıt yenileme işlemleri 1 Nisandan 29 Mayıs 2015 tarihine kadardır.Bu tarihler arası kayıt yenilemeyen öğrencilerimizin yerlerine “Kayıt Kabul ve Bursluluk Sınavımızın” sonucuna göre kayıt hakkı kazanan YENİ öğrenci kabul edilir.

Kayıt yenileme, hafta içi ve cumartesi dâhil 10.00–17.00 saatleri arasıdır.

İngilizce Kursuna Katılım

YENİ kayıt olan öğrencilerimizin İngilizce yeterlilikleri ayrıca değerlendirilir. Resmi okullardan gelen 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerimiz ZORUNLU olarak İngilizce Yaz Kursuna katılır.
İngilizce Yaz Kursumuz 10-28 Ağustos 2015 tarihleri arasında gerçekleşir. (Hafta içi her gün 9.30-13.00 arası 5 ders saati olarak uygulanır.)

Okulumuza kayıtlı ve kursa katılması zorunlu olan öğrencilerimiz için Yaz Kursu ücretsiz olup yemek ve ulaşım giderleri öğrenci velisi tarafından karşılanır.